homesamenbestel
prof.dr. Dolly Verhoeven is historica en eigenaar van het bureau Storia in Apeldoorn. Zij werkt onder meer in opdracht van musea en culturele instellingen en heeft ruime ervaring met het samenstellen van tentoonstellingen en het aansturen van museale projecten. Op parttime basis is zij hoogleraar Nijmeegse publieksgerichte geschiedenis.
www.storia.nl

drs. Frederieke Jeletich is kunsthistorica. Zij is de drijvende kracht achter Cultuurproject, een cultureel projectbureau in Apeldoorn dat zich richt op het maken van inhoudelijk sterke en publieksvriendelijke museuminrichtingen, tentoonstellingen, publicaties, websites en educatief materiaal. Tevens begeleidt zij instellingen op het gebied van beleidsontwikkeling, fondsenwerving en publiekscommunicatie.
www.cultuurproject.nl

Liesbeth Tonckens volgde een opleiding museumcommunicatie aan de Reinwardt Academie. Zij is werkzaam als consulent publiek en presentatie bij de Stichting Gelders Erfgoed. Zij heeft brede ervaring op het terrein van erfgoed en tentoonstellingen: van educatie tot vrijwilligersmanagement en van het geven van rondleidingen tot projectmanagement.
www.gelderserfgoed.nl


last modified 2013-10-02